Home » Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

Op dit moment zijn er veel mensen thuis aan het werk. Waar er op kantoor normen gelden waar een werkplek aan moet voldoen, hoe is dat thuis geregeld ?  Vaak wordt het gewerkt aan de keuken tafel zittend op een keukenstoel. Dit komt de zithouding niet ten goede.

Nu zijn er verschillende manieren om de juiste werkplek te creëren. Dat is afhankelijk van de volgende factoren.  Ruimte in de woning, tijdsduur van de werkzaamheden, wordt er al vaker thuis gewerkt dan zullen er al maatregelen zijn genomen. is dit niet het geval dan hebben wij voor u een aantal ideeën.

 

Met een simpele instelbare verhoger van uw standaard tafel een zit-sta werkplek maken. Heeft de tafel de juiste hoogte dan is het aanschaffen van een goed instelbare bureaustoel al voldoende.

Heeft u wat meer ruimte tot uw beschikking dan kan een verstelbaar bureau met een bureaustoel een goede optie zijn.
Weet u niet welke oplossing het beste is, laat u dan door ons adviseren.

 

Zit/sta module
Dit is een kant en klaar product wat u op uw tafel kunt plaatsen en waar uw laptop of beeldscherm op past. Deze module is eenvoudig in hoogte verstelbaar zodat u ook staand kan werken.

Bureaustoel
Speciaal voor de thuiswerkplek hebben we een betaalbare volledig instelbare bureaustoel. het voordeel van een ergonomische bureaustoel is dat deze naar wens instelbaar is zodat u altijd de juiste zithouding kan instellen.

Zit sta werkplek
Dit is een elektrisch in hoogte verstelbare werkplek, van 68-120cm zodat altijd de ideale hoogte kan instellen. Deze bureaus zijn voorzien van een degelijk frame met sterk motoren, hierdoor kunnen we ook 10 jaar garantie geven op motor en aandrijving.