Home » Goedkope kantoormeubelen

Goedkope kantoormeubelen

Naast refurbished kantoormeubelen leveren wij ook goedkope nieuwe kantoormeubelen.  De reden hiervan is, dat je met refurbished altijd afhankelijk bent van de aanvoer / inkoop en ook vaak niet de aantallen kan leveren die de klant vraagt.

Nu kunnen we een combinatie maken met deze goedkope nieuwe kantoormeubelen. Hierdoor is het mogelijk om verantwoord en voordelig uw kantoor in te richten.

 

Goedkoop en toch kwaliteit

Omdat het goedkope kantoormeubelen zijn betekend dit nog niet dat de kwaliteit slecht is.
Voorbeeld hiervan zijn onze bureaustoelen, deze hebben allemaal een garantie van 5 jaar en beschikken over de benodigde NEN Normeringen. Deze zij belangrijk als u de stoel wil inzetten bij u op de werkplek of wilt aanschaffen voor uw werknemers.
Heeft u vragen over onze kantoormeubelen neem dan gerust contact met ons op.

Waarom goedkope kantoormeubelen

Wij zouden haast zeggen waarom niet ?De reden kan zijn, het beschikbare budget of niet gevoelig voor design. Design is vaak kostbaar omdat er rechten moeten worden betaald aan de ontwerpers van het product.  Nu zijn wij ook gevoelig voor design, maar in veel gevallen is het gebruik van goedkope kantoormeubelen meer dan voldoende. Voor de uitstraling van uw bedrijf kan het ook noodzakelijk zijn dat u goedkope kantoormeubelen gebruikt. het product wat u verkoopt wordt bv het beste geassocieerd met goedkope kantoormeubelen en wilt u dit ook uitstralen naar uw klanten. Wij zijn een no nonsense bedrijf en werken met kleine marges. Andersom kan het ook zijn dat u met goedkope kantoormeubelen de plank helemaal misslaat. Maar bent u in de markt voor goedkope kantoormeubelen, dan helpen wij u graag.